dissabte, 21 de gener del 2012

Temps anticiclònic, però durarà poc

Aquesta setmana del 16 al 22 de gener l'hem viscut amb un temps molt estable, assolellat, amb temperatures suaus, i el temps una mica ventós el cap de setmana. Doncs sembla que aquest temps durarà poc perquè la propera setmana pot canviar, en especial a partir del dia 28 ens podriem veure influenciats per una entrada d'aire continental que faria baixar les temperatures amb certes ganes, i ja veuriem si també les precipitacions farien acte de presència, deixant neu a cotes baixes, inferiors als 1000 metres.

De moment anem a resumir el que ha estat aquesta setmana, que ben poca cosa ha succeït amb aquest temps:

Vam començar la setmana amb un cel bastant ennuvolat, que aquí al Baix Camp no va deixar ni pluja, és més, al llarg del dia va anar marxant la nuvolositat:

De Seguiment meteorològic 16-01-2012 al 20-01-2012 Monotonia. Quatre núvols prims


En zones de les terres de l'Ebre sí que va deixar registres de pluja, fins a 65 mm al Parc Natural dels ports, o 40 mm a Alcanar. Res, va ser vist i no vist.

El divendres, dia 20 de gener, vam despertar-nos amb molts núvols prims, que eren els que ens van avisar de què ens passava una línia frontal de molt poca importància.

De Seguiment meteorològic 16-01-2012 al 20-01-2012 Monotonia. Quatre núvols prims


I dissabte, 21 de gener, el temps va ser molt assolellat i una mica ventós. Tot plegat va fer de què hi hagués molt bona visibilitat a les muntanyes del Priorat:

De Seguiment meteorològic 21-01-2012 Temps anticiclònic, una mica ventós. Per la Llena

No hi ha fotografies de seguiment meteorològic de dies anteriors ja que el temps, al ser tant monòton, no animava a seguir-lo tant de fons.

Temperatura mínima de la setmana a Almoster - Picarany de 6.4ºC i temperatura màxima de la setmana de 17.4ºC. Pressió atmosfèrica més alta enregistrada de la setmana de 1034 hPa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada