divendres, 5 d’agost de 2011

Seguiments meteorològics 1, 2, 3, 4 d'agost

Per motius de pujar fotos al Picasa i per motius de temps no he pogut actualitzar fins ara el blog amb el seguiment d'aquests dies. En aquesta entrada us posaré les fotos de seguiment dels quatre dies i les dades registrades. Per estrenar el pase autmoàtic de diapositives picasa us deixaré els àlbums sencers amb totes les fotos.

començo pel dia 1 d'agost, el temps que vam tenir va ser aquest:


Com podeu veure, molts núvols baixos.

Dades registrades el dia 1 d'agost:
Temperatura mínima: 20.2ºC
Temperatura màxima: 24.2ºC

El dia 2 d'agost vam tenir un dia de núvols baixos i es va poder veure una mica la posta de sol, posta de sol feta des de Vilallonga del Camp, les fotos diurnes dels núvols baixos, fetes des d'Almoster.Dades registrades el dia 2 d'agost:
Temperatura mínima: 19.9ºC
Temperatura màxima: 27.0ºC

El dia 3 d'agost vam tenir un dia lleig, amb mala visibilitat, tot això va fer que no es pogués fer seguiment de fotos, només dues fotos de la sortida de sol amb bastants núvols:Dades:

Temperatura mínima: 20.4ºC
Temperatura màxima: 26.3ºC

El dia 4 d'agost vam tenir calor i cel ben serè amb mala visibilitat. Vaig anar a Cambrils a veure com s'estava per la platja i la gent ho aprofitava. També hi ha fotos de la posta de sol del dia 4 fetes des d'Almoster.Dades:
Temperatura mínima: 20.4ºC
Temperatura màxima: 27.2ºC

Aquests dies han sigut de calor i xafogor i cels ennuvolats de núvols baixos i de mala visibilitat.

1 comentari:

  1. Hola Jaume:

    Un blog molt maco aquest que has començat de Meteo Picarany, a segui per aquest camí, moltes felicitats per aquest treball.

    Escolta Jaume ja he afegit el teu blog, a la llista de blogs dels meus amics.

    Salutacions company

    ResponElimina